Impozit pe lungime şi grosime


Au apărut cică încă ceva legi noi cu impozite pe drepturile de autor. Adică ne iau bani şi pe aberaţiile pe care ni le kcă capul.

Cât de penibil sună "IMPOZITUL PE VENITURI DIN DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ"?

Băi nu mai scrieţi nimic... ca ne iau aştia banii. Inchide-ţi blogurile. Ferestrele. Uşile. Nu mai respiraţi. Aerul e scump.
Plm de ţară de kkt... de fapt ţara e faină, păcat că e locuită.

2 comentarii:

WomanWithW spunea...

...si uita asa mai invat niste... prescutari.

PowerPrafGirl spunea...

relax ca nu le vor impozita (defapt ele oricum sunt impozitate :P deja). n-au tupeul, le sare toata presa-n cap! majoritatea trusturilor media isi platesc angajatii cu o suma modica pe cartea de munca iar grosul pe drepturi de autor ;) deci, ia sa vedem, are Gnomul Boc tupeul s-o faca si pe asta? Nu mai e mult pana la urmatoarea campanie electorala... iar curvasaraiul
politic trebuie promovat tot prin mijloace mass media ca sa vina pulimea sa-i voteze si atunci daca ii supara pe astia multi cu drepturi de autor canci emisiuni electorale la TV, canci articole inaltatoare despre deputatul X si partidul Y... o sa difuzeze toti filme indiene si vor tipari ziare cu tzatze (fara numar, fara numar). ia sa vedem cui o sa-i placa? lor nu, mie da! >:))))