La Botu' Calului

În seara asta am ales un local perfect pentru marea finală din mondiale, daaa...birtul de la colţul străzii. Mirosul de bere si tutun îmbibate în mochetă şi tavan, băutură moca, clientelă selectă, femei lipsă, ideal pentru un meci de talie mondială.
După cum îi spune şi numele, Botu ' Calului, aici era botul cailor, sau calului. Care cal? Ăla al căruţaşului, care venea să-şi bea tăria după o zi de lucru. Oricum va rămâne un mister ce caută un asemenea local în mijlocul unui oraş destul de mare.

Singurul lucru bun pe care l-am văzut în această finală a fost Morgan Freeman. Camerele au stat fixate pentru exact 3 secunde pe marele actor. Era şi el prezent acolo la meci, asta după ce a jucat rolul lui Nelson Mandela, în Invictus.




ps. Nu beau, nu fumez, nu sunt microbist. Botu Calului e închis de vreo 5 ani, probabil falimentat.

13 comentarii:

" ÎN CÂRLIG" cu Georgian Gheorghe spunea...

blogarilă@ "Lasă Botu' Calului" şi hai să vb despre lucruri serioase!
Cred ca ai auzit de Tâncăbeşti?
Sunt 2 lacuri între Bucureşti şi Ploieşti, ce crezi că am gasit acolo, duminică la filmare? Un concurs super tare, în care participau numai pescari unu şi unu, iar tot ce a însemnat taxă sau donaţii au plecat spre Botoşani la sinistraţi(34600 ron)! Ăştia da Pescari, pescari cu inimă!
Apropos de P.P.G să sti ca este o soţie perfectă. Îi place să pescuiască şi chiar prinde peşte, specialista ei: rapitorul....ştiucă să fie! hahaha!

PowerPrafGirl spunea...

@in carlig, apoi tare mi-e ca pe @blogarila il intereseaza extrem de mult ce fel de sotie ai si mai ales ce pescuieste ea. >:))) Omul scria ceva despre fotbal! esti off topic! ;)

blogărilă spunea...

NUUUUUU !!!!! Deci îmi place să ştiu cu cine am de-a face :P
Am văzut poze de pe Tâncăbeşti, s-au prins pe acolo monştrii cumsecade, dar e prea departe pt. mine :P, când cresc mai mare o să ajung şi pe acolo :D
Toţi pescarii sunt cu inimă. Dacă nu aveau...cumpărau peştele din magazin, foloseau dinamită sau carbid :)). Păcat că nu se prea organizează evenimente şi în partea asta a ţării, cel puţin eu nu am mai auzit de mult timp.
Poate acum cu noua emisiune o să iei foarte în serios treaba, şi o să organizaţi campionate de pescuit marca "În Cârlig" :D

vrăji spunea...

băutură moca? sunt amatoare de așa ceva..oricând :D

blogărilă spunea...

ei...tu eşti amatoare de băuturi scumpe... 'cock'tailuri..mojito şi altele...pe aici nu avem localuri pt doamne selecte :D

PowerPrafGirl spunea...

da' rom jamaica cu tzatze aveti? ;) daca da, mere bine cu niste parizer servit pe ziar >:))

blogărilă spunea...

nu, da avem sigur băuturi alcoolice cu gust de vodka, şi la capitolu' tzâtze stăm cam prost...da nu contează, noi să fim sănatoşi că la toţi ni greu...

PowerPrafGirl spunea...

ashe-i frate, ne e greucean la tatzi, cat despre tzatze si io astept sa ma sponsorizeze @in carlig de-o pereche de silicoane :))
p.s. la capitolu' bautura stam ghinisor, avem pufoaica, frectie diana si after shave-uri pentru pretentiosi. cine nu-si permite se rezuma la spirt filtrat prin paine si servit burghez cu gheata si lamuie >:))

blogărilă spunea...

Silicoane? Ce să facă Cârligu cu ele? Suport pt beţe?
Vezi...de aia mă bucur că nu mai beau, îmi era frică de lămuia aia să nu strice gustu' de spirt :D

PowerPrafGirl spunea...

:))))) tare faza!

P.S. @in carlig mi-a zis ca ar avea nevoie de ceva geamanduri asa ca ma ofer, sa vezi ce-oi mai pluti cu flotoarele siliconate >:)))

blogărilă spunea...

Acummm înţeleggg!!!! Tu vrei să-l furi pe boteee!! de aia silicoanee...

PowerPrafGirl spunea...

fura-l-ar somnu' sa-l fure! io? bleaghhhh!

blogărilă spunea...

EEEEEEEE TE-AM PRINS! ai o slăbiciune pt el...altfel nu scriai tu 2 postări cât istoria despre cătăăăă!!!!